QHHT®

Quantum Healing Hypnosis Techniek℠ (QHHT)®

QHHT is een vorm van hypnose ontwikkeld door Dolores Cannone. Het geeft je toegang tot een deel van jezelf waar alle antwoorden zijn. Sommige mensen noemen dit het Hogere Zelf of het Super Bewuste. Met QHHT® krijg je een veel beter begrip van waarom de dingen zijn zoals ze zijn – en om uiteindelijk verandering in jezelf te creëren. Het is een hypnose techniek waarin je teruggaat naar een vorig leven. Je word in een diepe staat van ontspanning gebracht. Dit is een natuurlijke staat van zijn die we allemaal 2 keer per dag doormaken: vlak voordat je in slaap valt en net voordat je wakker wordt. Je ontdekt wat je lessen en levensdoelen zijn in dit leven.

Waar helpt een QHHT® sessie voor

Het helpt om inzicht te krijgen in uitdagingen in dit leven en waarvan je vermoed dat de oorsprong ervan in een vorig leven ligt. Het is mogelijk om de ‘lek’ naar dit leven af te sluiten, zodat je er nu geen last meer van hebt. Dit kan betrekking hebben op schadelijke patronen, beloften en geloften, toxische relaties en aandoeningen

Hoe ziet een QHHT® sessie eruit

We beginnen met een uitgebreid interview, waarin ik goed zicht krijg op jou, je thema’s en uitdagingen en de mensen die een hoofdrol spelen in je leven. We nemen de vragen door die je van te voren hebt opgesteld, zodat het voor je hogere zelf duidelijk is in welk vorig leven de sleutel ligt.

In het tweede deel ga je onder hypnose naar een vorig leven dat relevant is voor de vragen die je hebt. Daarna wordt je hogere zelf, Dolores noemt dit het subconscious uitgenodigd om je uit te leggen waarom je dit leven hebt gezien en wat je eruit kan leren. Je kan het vragen stellen over wat je hier in dit leven komt doen, je gezondheid, de relaties die je hebt, je werk, je verlangen, en meer. Tijdens het gesprek met je subconsious word ook om heling gevraagd. Dit leidt meestal tot het oplossen van fysieke klachten. Na het onwaken uit de hypnose is er ruimte voor nabespreking. Je ontvangt een geluidsopname van de sessie.
Een sessie duurt gemiddeld 5 uur en is altijd life. Ik reserveer er een dag voor.