Exclusief EFT Retreat Amsterdam

Wil je fysieke klachten, teleurstellende relaties, traumatische ervaringen die je nog steeds plagen, veilig, grondig en effectief aanpakken?
Hebben wekelijkse gesprekken, of behandelingen niet het gewenste resulaat gehad en zoek je een methode en werkwijze in een intensieve en persoonlijke vorm, die wel werkt?

Wees welkom voor een intensief retreat op maat gemaakt, voor jou alleen!

Kom naar Amsterdam!
Ervaar exclusieve, natuurlijke en veilige 1-op-1 begeleiding door mij!

De ingrediënten van je retreat

Met je hulpvraag, doel en je persoonlijke voorkeur stellen we de ingrediënten van jouw retreat samen, EFT staat in elk geval op het menu. De andere opties zijn:

  • Systemisch werk
  • QHHT
  • Ochtendroutine beoefening
  • Ontspannende Yoga en Meditatie
  • Introductie en tips over voeding en natuurlijke voedingssupplementen
  • Klankschaal ontspanning
  • Chakra Healing
    En natuurlijk is er de mogelijkheid om een cultureel uitstapje te plannen

Je verblijf

Je bent welkom in mijn comfortabele, sfeervolle huis. Op de begane grond vinden de sessies plaats. Op de eerste verdieping bevindt zich de comfortabele, stressfree B&B.

De sfeervol ingerichte kamer is een heerlijke plek om je terug te trekken na afloop van de sessies. De ruime kamer is van alle gemakken voorzien.

Voor wie is dit retreat geschikt

Voor mensen die buiten Amterdam wonen en die in een persoonlijke, veilige omgeving intensief en grondig hun klachten willen aanpakken. Uit feedback van klanten blijkt dat ze in persoonliijke sessies met mij veel sneller vooruitgang boeken, dan in de online sessies.
Ik biedt je de mogelijkheid om intensief samen te werken en in korte tijd een concreet en blijvend resultaat te boeken.

De inhoud van het programma word precies afgestemd op je behoeftes en verlangens. Dit bepalen we vooraf in een uitgebreid online introductiegesprek.

Kosten

Midweek van maandag 10 uur tot en met woensdag 17 uur: € 795,= (incl. sessies, excl. eten)
B&B kosten: € 50 per nacht (1 persoon),

Nieuwsgierig?

Wil je ontdekkken of dit 3-daagse exclusieve retreat geschikt is voor jou? Vraag dan nu een gratis online gesprek aan. Bel +0031638326242 of stuur een email naar mathildebosker@proton.me.