Over mij

Hoi, ik heet Mathilde,

Mathilde Boskker EFT coach Amsterdam

samen met mijn dochter en kleindochter woon ik in Amsterdam,. Voordat ik op het kruispunt stond en radicaal mijn carrierepad wijzigde naar EFT coach in Amsterdam, werkte ik als interim HR Consultant. Ik genoot van de diversiteit in mijn vakgebied en las alles wat los en vast zat over management, economie en psychologie. Mijn carriere liep op rolletjes, maar privé kwam ik na een traumatische echtscheiding in een neerwaartse spiraal terecht met mijn dochter. Dat leverde me veel stress en slapeloze nachten op.

VAN STRESSVOL NAAR STRESSVRIJ

Ik vroeg me af  ‘is dit alles’? ‘er moet toch meer zijn?  ‘het moet toch anders kunnen’? Ik voelde me alleen met een zware last en gaf mezelf de schuld. Totdat er op het dieptepunt ook hoop kwam in de vorm van EFT en we professionele begeleiding van Gabriëlle Rutten kregen.

In no time was ik helemaal enthousiast over EFT: het ei van Columbus tegen stress!  De EFT Gold Standard opleiding rondde ik in een jaar af net als mijn laatste HR opdracht:). Mijn EFT praktijk kende een vliegende start dankzij de nauwe samenwerking met Gabriëlle. Inmiddels ben ik één van haar 3 EFT masters. Naast het zgn. EFT kloppen, pas ik graag de meditatie met je innerlijke gids toe, Unseen Therapist, Want ik geloof dat genezing ontstaat als je je weer kan verbinden met jezelf. Dit is de betekenis van mijn bedrijfsnaam, Connect Inside

IK GUN JOU OOK EEN STRESSVRIJ LEVEN

En nu lees jij mijn verhaal en zit je in je eigen stressvolle situatie. Jouw situatie kan een andere zijn, maar je herkent jezelf misschien wel in mij en staat op zo’n zelfde punt van: ‘wat moet ik nou doen? Waar vind ik de handvatten en de begeleiding die wel werkt, zodat ik uit deze nachtmerrie kom en een stressvrij leven krijg?

Voor mij is EFT het wonder middel, ik gebruik het wanneer ik het nodig heb en dat gun ik jou ook! Want we komen allemaal vroeger of later in het leven op een punt waar we het niet meer weten en hulp nodig hebben. Misschien heb ie al verschillende therapeutische wegen bewandeld zonder het gewenste resultaat, of is je kind de trigger die je aanzet om hulp te zoeken. In eerste instantie lijkt het dat de hulp voor je kind is, maar eigenlijk is het voor jou.

EFT is de enige techniek die ik ken die je doelgericht leidt naar het pad van zelfontdekking, verwondering, en zelfontwikkeling en je innerlijke vrede brengt. Hierin zit de oplossing van je klachten. Het is de sleutel die je van nature hebt meegekregen, je hebt er geen chemische middelen voor nodig. Met EFT herstel je de verbinding met jezelf en ben je heel.

BOEK EEN VERHELDEREND GESPREK

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Ben je niet zo’n groepsmens en heb je het liefst persoonlijke, exclusieve 1-op-1 begeleiding? Verkies je een warme omgeving waar je je veilig voelt en waar alles gezegd mag worden, boven een onpersoonlijke spreekkamer? Wil je een professionele coach die loyaal, intuïtief en helder is, en met een plan van aanpak komt die bij jou en je klachten past? Die regelmatig met je afstemt? Je ruimte geeft om te delen wat er in je op komt, zich niet aangevallen voelt, ook als je kritiek op haar hebt? Is het belangrijk voor je dat ze niet alleen kennis  van zaken heeft, maar ook haar kennis deelt met je?

Sta je open voor een andere benadering van je klacht ? Een die logisch en wetmatig is en een oplossing biedt, waar je die in het reguliere medische circuit meestal niet krijgt? De 5 Biologische Wetten van dr. Hamer, ook wel German New Medicine (GNM) genoemd, vormen het uitgangspunt voor mijn EFT coaching, Bij o.a. stemmingsklachten en hormonale klachten zet ik ook graag Kundalini yoga in. Andere methoden die ik graag toepas zijn systemisch werk (Bert Hellinger) en soms geeft een hypnose sessie al la Dolores Cannon, QHHT, inzicht in de oorsprong van je klachten of gedragspatronen. Immers, niet alle klachten zijn bij jou begonnen!

Wat ik je gun is dat je na afloop van ons traject samen EFT héél goed in de vingers hebt, dat je de meditatie effectief zelf kan inzetten en een dagelijkse routine hebt opgebouwd, zodat nieuwe stresssituaties meteen aanpakt. Dat je weet welke leefstijl bij je past en weet waar je op mag letten als je eten koopt of voedingssupplementen gebruikt. Na afloop van onze samenwerking ben je ontspannen en assertief jezelf en heb je weer zin in de leuke dingen van het leven. Hier vind je de blog over mijn missie.

Samen pakken we de traumatische situaties en negatieve overtuigingen aan en lossen ze op, Je krijgt tips om je systeem te versterken. Zodat je mentaal en fysiek krachtig bent en je klachten verdwijnen. Met plezier leer ik je alle vaardigheden die bij jou passen. Bij voorkeur werken we op locatie bij mij thuis, waar je eventueel ook kan overnachten in de sfeervolle B&B kamer. Gelukkig werkt EFT ook prima online en kunnen we via Zoom werken als het nodig is.

WEETJES OVER MIJ

Ik ben dol op breien en haken en kan aan het garen voelen hoe het voelt, wat je ervan kan maken en of aanschaf een goed idee is. Mijn eerste breiproject was het nabreien van een prachtige trui, die een schoolvriendinnetje had. Ik was er helemaal verliefd op en mijn moeder zei: dan brei je die toch zelf? Ik had nog nooit iets gebreid en met haar hulp heb ik geleerd waar je op let bij het kopen van garen en het kiezen van kleuren. Ze leerde me met eindeloos geduld alle breisteken en patronen lezen. Er ligt altijd wel ergens een brei- of haakwerkje in huis.

Bij vriendinnen sta ik bekend om lekkere raw, vegan taartten en energy bites. Maandelijks komen we bij elkaar om iets lekkers te eten en ons Human Design uit te pluizen. Is Human Design ook al op jou pad gekomen? Wil je het inzetten in je sessies, dat kan!

’s ochtends rond 7 uur vind je me op mijn kleedje met zicht op de moestuin, voor meditatie, Kundalini yoga en mantra’s zingen. 

Ervaringsgedicht van Maria

EFT met Mathilde

Ze wijst me de weg, Mathilde
We dwalen en dalen af naar verborgen gebieden
Spreken zachtmoedig, over onvriendelijke lieden
We kloppen en kloppen

Ze houdt mijn hand losjes vast, zodat ik durf voelen.
Wat beweegt vanbinnen, wat krampt. Schuurt. Knelt en neerdrukt

Mathilde en ik, We vinden steeds meer pijn en eng. Boos. Verdriet en schuld.
Terwijl ze losjes mijn hand vasthoudt. Klopt Mathilde en klopt. We volgen wat ontpopt

Net zo lang. Tot ik een nieuwe plek vind in een oud gezin
Tot ik niet meer bijzonder hoef te zijn. Me thuis voel in een groep
En heelt wat mag genezen

Ruimhartig zit ze naast me. Als een rots die meebeweegt
Geen wenkbrauw gaat omhoog. Geen spoor van oordeel in haar oog,

Mathilde. Ze wijst me de weg.
Nu ben ik een vlinder met stevige benen