Over mij

Hoi, ik heet Mathilde,

en ben een vrouw die altijd in ontwikkeling en beweging is. Ik wil licht, blij, vrij en bruisend leven, zoals het leven bedoeld is en doen waar ik voor gekomen ben. Het middel daarvoor is bewustzijnsontwikkeling. Nu de wereld om ons heen in toenemende chaos en wantoestand terechtkomt, is een stevige, liefdevolle, bewuste basis nodig. Verankerd in de de aarde en in het universum ben ik met open hart, compassie en onvoorwaardelijke liefde, hier.

Connect Inside

Het pad naar groei is het vergroten van het bewustzijn. Dit pad leidt naar binnen!
EFT en Kundalini Yoga zijn technieken die mij hebben geleerd contact te maken met mijzelf. Vanuit mijn persoonlijke ontwikkeling, neem ik jou mee.Je kan zelf je stress en probleemsituatie oplossen. Zodat jij ontspannen en met plezier kan leven en doen waar je voor gekomen bent!

Carrière schets

In 2013 heb ik mijn koers gewijzigd en een carrière switch gemaakt. Na ruim 20 jaar ervaring in personeelsmanagement, in loondienst en als ondernemer, kwamen Yoga, EFT (Emotional Freedom Techniques) en Systemisch werk op mijn pad. Ineens bleek het tijd voor verdieping en verandering.

In 2016 ontdekte ik Kundalini Yoga en vond hierin een nieuwe vervulling als yogadocent.

zegel stichting eft

Ik ben Novet gecertificeerd EFT begeleider.
Daarnaast ben ik gecertificeerd NLP Familieopsteller, Organisatieopsteller, Lachyogabegeleider en advanced Pranic Healer.
Mijn opleidingen volgde ik bij Novet, UNLP, Pranic Healing Nederland en het Lachyoga-instituut.
Je kan bij me terecht voor werkbegeleiding, workshops en trainingen.

Ben je benieuwd hoe ik ertoe ben gekomen mijn goedlopende consultancy in te wisselen tegen een praktijk? Lees dan hier