EFT Consult

Stress oplossen met EFT

Gezond blijven door minder stress te hebben is eigenlijk heel eenvoudig. Met Emotional Freedom Techniques neem je het recht op gezond zijn en welzijn in eigen hand.

Bij welke klachten helpt EFT?

1. Beperkende overtuiging
2. Angst, fobie, depressie, verdriet, irritatie, of boosheid;
3. Pijn, vermoeidheid, of slecht slapen;
3. Chronische klachten en trauma;
4. Conflicten en relatieproblemen

Daarnaast is EFT bijzonder behulpzaam bij het:
5. Afleren van zelfsabbotage en gewoontes die je niet dienen
6. Verbeteren van prestaties (voor bijv. ondernemers en sporters)

Wat levert EFT je op?

Je leert jezelf, je klachten en je beperkende overtuigingen goed kennen, doordat we samen de stresssituaties en klachten op gevoelsniveau neutraliseren. Daarmee ruim je ze voorgoed op. Al snel, meestal na 1 behandeling, merk je veranderingen. Na verloop van tijd pak je nieuwe dagelijkse uitdagingen snel en effectief zelf aan, want je leert hoe je EFT doet.

Mijn werkwijze

Op basis van de klachten en symptomen ga ik na wat er speelt en bespreken en bepalen we samen de aanpak met Oficial EFT.

Het meeste resultaten behaal je, wanneer je gemotiveerd aan de slag wil gaan. Ik hou van efficiënt, grondig en eerlijk samenwerken. Tussen de sessies in, pas je zelf EFT toe. De frequentie van de sessies zijn in overleg

Wil je ook gezond blijven door minder stress?

Boek nu je sessie

Connect Inside is de praktijk van Mathilde Bosker. Zij reikt technieken aan om je te helpen gezond en stressvrij te zijn. De begeleiding is er op gericht je onafhankelijk te maken.

Ik ben gecertificeerd EFT GS behandelaar (Novet – Gary Craig Official EFT Training Center), heb de jaargang Optimal EFT gevolgd en ben bezig met de certificering  onder begeleiding van EFT master Gabriëlle Rutten, die als enige in Nederland en Vlaanderen Gary Craig en Oficial EFT vertegenwoordigd.

Klik hier voor aanmelding.

Klik op de youtube video van grondlegger, Gary Craig voor zijn onovertroffen demonstratie van het Basisprotocol (Engels gesproken)