EFT Consult

Verminder stress met EFT

Gezond blijven door minder stress te hebben is eigenlijk heel eenvoudig. Met Emotional Freedom Techniques neem je het recht op gezond zijn en welzijn in eigen hand.

1./Beperkende kernovertuiging
2. Angst, fobie, depressie, verdriet, irritatie, of boosheid;
3. Pijn, vermoeidheid, of slecht slapen;
3. Chronische klachten en trauma;
4. Conflicten en relatieproblemen

Daarnaast is EFT bijzonder behulpzaam bij het:
5. Afleren van gewoontes die je niet dienen en zelfsabotage
6. Verbeteren van prestaties (voor bijv. ondernemers en sporters)

Wat levert EFT je op?

Je leert jezelf, je klachten en je beperkende overtuigingen goed kennen, doordat we samen de stresssituaties en klachten op gevoelsniveau neutraliseren. Daarmee ruim je ze voorgoed op. Al snel, meestal na 1 behandeling, merk je veranderingen. Na verloop van tijd pak je nieuwe dagelijkse uitdagingen snel en effectief zelf aan, want je leert hoe je EFT doet.

Ja, je leest het goed! Mijn begeleiding is er op gericht je onafhankelijk te maken. Je leven wordt lichter en dus gemakkelijker.

Wil je ook gezond blijven door minder stress?

Ik ben hier om samen met jou je kernovertuiging en de conflicten op te sporen, emoties te neutraliseren, zodat je de weg terug vinden naar heelheid. Mijn rol is bescheiden en tijdelijk.

Ben je nieuwsgierig? Dan is het de hoogste tijd voor Connect Inside!

dat Boek nu je sessie

Connect Inside is de praktijk van Mathilde Bosker. Zij reikt technieken aan om je te helpen gezond en stressvrij te zijn. De begeleiding is er op gericht je onafhankelijk te maken. Je leven wordt lichter en dus gemakkelijker.

Ik ben gecertificeerd EFT GS behandelaar (Novet – Gary Craig Official EFT Training Center), heb de jaargang Optimal EFT gevolgd en ben bezig met de certificering  onder begeleiding van EFT expert Gabriëlle Rutten, die als enige in Nederland en Vlaanderen Gary Craig en Oficial EFT vertegenwoordigd. Ook ben ik Kundalini en Hormoon Yoga docent

Klik hier voor algemene info en aanmelding.

Klik op de youtube video van grondlegger, Gary Craig voor zijn onovertroffen demonstratie van het Basisprotocol (Engels gesproken)