Optimal Yoga

Vertrouw je lichaam

Optimal Yoga is een unieke combinatie van Kundalini Yoga, Hormoon Yoga en Optimal EFT. Het combineert essentiële onderdelen voor jouw lifestyle, namelijk bewegen en helende mediaties. Optimal Yoga bevordert de communicatie tussen geest en lichaam. Een steeds diepergaande afstemming tussen jezelf, je ervaringen in de wereld om je heen.

Kundalini yoga is dynamische, complete yoga lifestyle die je leven volledig kan veranderen. Beoefening leid je van onwetendheid naar wijsheid, van donker naar licht, van dood naar eeuwigheid. De lessen zijn uitsluitend life.

Hormoon yoga is een vaste serie dynamische yoga-oefeningen, ontwikkeld door Dinah Rodrigues. Het is een natuurlijke manier om met fysieke oefeningen, ademhaling en ontspanning je hormoonhuishouding in balans te krijgen en te houden. De oefeningen werken in op de hypofyse, schildklier, bijnieren en geslachtsklieren. Hormonale disbalans geeft een scala van klachten, zoals:
Premenstrueel syndroom
Onregelmatige menstruatie
Eierstokklachten, PCOS
Eileider en baarmoederklachten
Opvlliegers
Libidoklachten
Haarverlies
Droge huid en slijmvliezen.

De klachten zijn met de yogaserie en door begrip van de 5 Biologische Wetten vaak goed te verminderen of te verhelpen. Deze yogaset kan je online leren.

Klik hier om contact op te nemen.