Optimal Yoga

Vertrouw je lichaam

Optimal Yoga is een unieke combinatie van Kundalini Yoga, Hormoon Yoga en Optimal EFT. Het combineert essentiële onderdelen voor jouw lifestyle, namelijk bewegen en helende mediaties. Optimal Yoga bevordert de communicatie tussen geest en lichaam. Een steeds diepergaande afstemming tussen jezelf, je ervaringen in de wereld om je heen.

Kundalini yoga is dynamische, complete yoga lifestyle die je leven volledig kan veranderen. Beoefening leid je van onwetendheid naar wijsheid, van donker naar licht, van dood naar eeuwigheid. De lessen zijn uitsluitend life. Houd de agenda vanaf april 2023 in de gaten voor de life Yoga lessen.

Hormoon yoga is een vaste serie dynamische yoga-oefeningen, ontwikkeld door Dinah Rodrigues. Het is een natuurlijke manier om met fysieke oefeningen, ademhaling en ontspanning je hormoonhuishouding in balans te krijgen en te houden. De oefeningen werken in op de hypofyse, schildklier, bijnieren en geslachtsklieren. Hormonale disbalans geeft een scala van klachten, die in combinatie met de 5 Biologische Wetten vaak goed te verhelpen zijn. Deze yogaset kan je online leren.

Klik hier om je aan te melden.