Yoga therapie

Voor specifieke klachten

Een individuele yoga therapie sessie duurt 4 uur en bestaat uit:

  • Uitleg van het genezingsprogramma van dr. Hamer, gericht op je klachten
  • Een persoonlijke Kundalini Yoga serie toegespitst op de klachten
  • Persoonlijke Meditatie
  • EFT consult

Voorafgaand aan de sessie hebben we een informatief consult (kan online). Deze is gratis. De sessie vind plaats in Amsterdam. Je ontvangt de Yoga serie, meditatie en uitleg over EFT na afloop per mail, voor verdere zelf beoefening,

Wat brengt deze therapie sessie jou?

Inzicht in het verloop van het genezingsprogramma en de samenhang tussen je klachten. Met de op jou afgestemde yoga sessie en meditatie heb je een natuurlijke manier in handen om met fysieke oefeningen, ademhaling, meditatie en ontspanning je lichaam en geest in balans te krijgen en te houden.

EFT is de best werkende zelfhulp techniek die er is. In deze sessie neutraliseer je minimaal 1 stress koppeling, ontdek je welke basis kernovertuiging actief bijdraagt aan alle problemen die je ervaart en leer je de EFT voor jezelf te gebruiken.

Het doel van mijn aanpak is dat je weer leert vertrouwen op de genezingskracht en de schoonheid van je eigen lichaam. Mijn begeleiding is erop gericht je de tools te leren waarmee je zelf de regie over je gezondheid kan terugnemen.

Klik hier om je aan te melden.