Wees je eigen toverfee

Sprookjes bestaan als je ze zelf schrijft!

2021 volle maan april. Tijdens een gezellige avond met vrienden teken ik mijn verlangen: zon, strand, zee, huis. Ik voel een diep verlangen van binnenuit: Dit is wat ik wil!

Stap uit je Weerstand

EFT master en opleider Gabriëlle bied een nieuw certificeringstraject aan. Bij het lezen van het programma denk ik, ‘ach, ik heb al zoveel certificaten, waarom nog weer een andere erbij. Wees ’s tevreden met wat je hebt en ga al die kennis eens ten gelde maken! Herken je dit soort zelftalk?

In mijn dagelijkse EFT beoefening neem ik deze weerstand onder handen. Waar voel ik die in mijn lichaam, wat doet deze weerstand voor mij? Welk doel dient het? Het antwoord komt snel: weerstand houd me precies waar ik nu ben!

Ik mag niet klagen!

Ik ben in mijn fijne rijtjeshuis in Amsterdam, de stad waar ik vroeger van droomde…. Maar dat is al zeker 25 jaar geleden! Eerder genoot ik ervan om op zaterdag door de stad te fietsen, te verdwalen en spontaan, een galerie, grappige winkel of museum inlopen…. Vol inspiratie kwam ik thuis en ging verfen, prutsen, knutselen met allerlei dingen. De laatste keer kan ik me niet meer herinneren.

Als een droom al lang werkelijkheid is en de glans er al jaren af, wat dan? Ik ben zeker niet ongelukkig, ik heb het heel goed…. Ik zou tevreden moeten zijn! Herken je dit?

Doe EFT en zeg ja!

Ik zeg ja tegen een intensief certificeringstraject, stap van mijn principe af om uitsluitend fysieke EFT sessies te geven. De online sessies gaan als een speer en ik krijg buitenlandse klanten. Wat een rare gewaarwording, om meer Engelse sessies te doen dan Nederlandse. Ik ben er super blij mee!

Wat als het kan

April 2022, de C-restricties zijn weg. We besluiten met vakantie te gaan nu het kan. Griekenland! Vrijwel meteen voel ik mijn verlangen opkomen. Als we eenmaal in Griekenland zijn, dan kan ik daar best langer blijven, toch? Wonen en werken in mijn droomland!

Magisch en Moeiteloos

Alles zit mee. De vakantie is heerlijk en na 2 weken zwaai ik dochter en kleindochter uit en beland op Corfoe. Een impulsieve reis langs verschillende oogstrelende eilandjes volgt. Zwemmen en sessies wisselen zich moeiteloos af en ik geniet van prachtige stranden, lokale markten en overheerlijke verse, lokale producten. Wat een rijkdom! Nu is het begin december. Het strand van Chania, Kreta is leeg, geen strandsetje of toerist te bekennen. Ik geniet van een verkwikkende plons in zee en toon de zon mijn blije gezicht.

Abracadabra, ik ben gelukkig!

Toveraanbod

Kan je wat hulp gebruiken bij het toveren? Zeg ja en ontvang toverkorting!

In de periode van 17 december tot 7 januari ben ik in Amsterdam. Wil je graag een persoonlijke sessie? Maak dan snel een afspraak! Klik hier voor de toveraanbieding!