Supplementen

VOED JE LICHAAM

Naast dat ik je graag begeleid om de emotionele reacties op te ruimen die je belemmeren om vrij, blij en gezond te zijn, kun je ook bij me terecht voor natuurlijke supplementen. Deze kunnen je net dat extra zetje geven dat je nodig hebt.

Meteen naar de shop!

Waarom supplementen

Ik eet gezond, dus waarom zou ik supplementen nodig hebben? Het eten van verse groenten en fruit is heel belangrijk. Toch ligt de supermarkt vol met bewerkte, genetisch gemodificeerde producten die veel schadelijke stoffen en te weinig micronutriënten bevatten.

De World Health organization (WHO) schat dat wereldwijd meer dan twee miljard mensen lijden aan een tekort aan micronutriënten. Zij hebben voldoende te eten, maar het eten bevat niet de vitamines, mineralen, aminoquren en andere micronutriënten die zij nodig hebben. Arnold van Woerkom, boer, verteld zijn verhaal in deze video

De gezondheidseffecten van Hidden Hunger zijn niet meteen zichtbaar. Klachten als slechte fysieke en mentale ontwikkeling bij kinderen, kwetsbaarheid of verergering van ziekte, mentale retardatie, blindheid en algemeen verlies aan productiviteit en potentieel vinden hun oorzaak in een tekort aan micronutriënten. Dit is de voornaamste reden waarom het gebruik van supplementen noodzakelijk is.

Extra ondersteuning

Voor mensen met chronische klachten, kan gezonde voeding en aanvulling met hoogwaardige supplementen, net even die extra ondersteuning bieden, die zij nodig hebben. Veel mensen zijn bekend met het gebruik van supplementen. Helaas is 95% van de supplementen die je koopt je bij de drogist op de hoek, afkomstig uit een chemische fabriek. Je lichaam heeft baat bij natuurlijke producten en kan deze goed opnemen, omdat het zelf deel is van de natuur.

Wat heb jij liever? Vitamines uit een fabriek of uit de natuur?

In de meeste supplementen zitten onnodige ingrediënten. Ze bevatten voor het grootste deel ongezonde of niets-toevoegende vul-en bindmiddelen, of zoetstoffen. of ze bestaan uit synthetische vitamines zoals het bekende ascorbinezuur. Dit wordt verkocht als vitamine C, maar mist de essentiële complexiteit van natuurlijke vitamine C. Volgens het Voedingscentrum maakt het niet uit of je synthetische of natuurlijke vitamines gebruikt. Toch is het een goed idee om je te verdiepen in de etiketten van de producten die je gebruikt voor je gezondheid. Geef de verantwoordelijkheid voor je gezondheid niet aan een ander!

Kies je voor ascorbinezuur of amla bes voor je vitamine C?

Supplementen zijn een belangrijk verdienmodel voor fabrikanten. Hoe goedkoper de ingrediënten, des te meer ze verdienen. Chemisch geproduceerde ingrediënten zijn erg goedkoop. Dus let bij de aanschaf van een supplement op de prijs en op het etiket. Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de maandelijkse presentatie ‘Weet Wat je Eet’

Klik hier om je aan te melden voor de presentatie Weet wat je Eet, of om een vraag te stellen.

Voel je vitaal, krachtig en stralend!
Vitaal, krachtig en stralend!