Verborgen kennis

Het lichaam vertelt je verhaal

De 5 biologische wetten ontdekt door dr. Rylke G. Hamer in 1981. Ze beschrijven de oorzaken en het verloop van vrijwel alle ziekten. Alle ziekten zijn begonnen met een onopgeloste conflictsituatie. en die worden weerspiegeld op het niveau van psyche, emotie en lichaam. Kleine disbalansen geven kleine ziekten, grote disbalansen geven grote ziekten. Chronische ziekten zijn onopgeloste situaties die tot op heden frequent getriggerd worden. Het lichaam vind altijd een perfecte fysieke oplossing voor een conflict in elk weefsel. Nadat het conflict is opgelost, brengt het lichaam het weefsel terug in een versterkte of in originele staat. Het mooie van Dr. Hamers ontdekking is: met deze kennis kan je het eigennaarschap terugnemen over je genezingsproces.

Een holistische aanpak van gezondheid

Samen kijken we naar je mentale, emotionele en fysieke lichaam om er achter te komen waar je nu staat en waar je naar toe wilt. De symptomen die je ervaart hebben hun oorsprong in je kernovertuigingen, je levenservaringen, de programmeringen en de emoties die je erbij voelt. De volgende stap is je een specifieke aanpak te geven hoe je EFT toepast op jouw situatie om je te helpen je gezondheid terug in balans te krijgen.

Hoewel de 5 biologische wetten de benadering is die ik gebruik, is het geen behandeling. Het is altijd verstandig om je eigen advocaat te zijn en een arts te raadplegen als je met mij werkt.

Hoe werkt een consult en de sessies voor mij?

Het feit dat bij mij terechtkomt geeft al aan dat je klaar bent om het werk te doen, zodat je innerlijke vrede en geluk vind. Je beseft dat de oplossing van klachten in je zit en dat de meeste ‘hulp’ van buiten symptoombestrijding is en geen blijvende oplossing. Het kan zijn dat omdenken naar het nieuwe paradigma even wennen is. Daar help ik je graag bi. Weten wat er kan gaan gebeuren, hoe een genezingsproces kan verlopen, welke ervaringen je kan hebben en wat het biologisch nut ervan is, draagt bij aan het vertrouwen krijgen in je eigen lichaam.

Vervolgens vraagt het commitment en verantwoordelijkheid om dagelijks bezig te zijn met je eigen gezondheid en welzijn. EFT (kloppen en meditatie) en yoga zijn praktische vaardigheden. Dus als je ze niet beoefent, kom je niet vooruit in het bereiken van je doel, innerlijke rust en geluk.

*Let wel: ik ben geen arts en zal je nooit medisch advies geven, noch medische hulp ontraden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en de begeleiding die je inzet.

Ik ben opgeleid in de Biologische Wetten door Mies Kloos.