EFT voor verbinding

EFT herstelt de verbinding die door stress is verbroken

EFT is veel meer dan een handigheidje om stress weg te nemen. Dagelijkse beoefening brengt wat voor jou belangrijk is, zoals:
– ontdekken hoe je steeds in dezelfde situaties beland en dit oplossen
– chronische klachten bij de oorzaak aanpakken en definitief opheffen
– emotionele reacties van jezelf en een ander begrijpen en veranderen
– traumatische herbelevingen voorgoed stoppen
– keuzes maken met je hart
– verwerken van verlies en rouw
– zicht op je doel in het leven
– doorzien van dualisme
– verbinding met de bron
– (sport) prestatieverbetering

Optimal EFT!

EFT kent twee officiële werkvormen. Naast Gold Standard kloppen (tapping), maak je met Optimal EFT in meditatie contact met je Onzichtbare Genezeres, ook wel de bron, het licht, je hogere zelf, of je bewuste zijn genoemd. Communiceren met haar is heel eenvoudig, prettig en voor iedereen. Ook als je het voor het eerst doet. Want,

Alles wat je nodig hebt, zit al in je

Je bent altijd al goed genoeg, gewaardeerd en je hoort erbij. Je hoeft niet keihard te werken om te veranderen. Het goede is niet buiten je, het is in je.

We zijn spirit in een menselijke ervaring!

We hebben voor waar aangenomen wat we meenden waar te nemen over de wereld en onszelf. Als jong, onschuldig kind hebben we nog niet de vaardigheden en capaciteiten om omstandigheden ten volle te bezien, hierdoor trekken we onvolledige conclusies. Die kunnen we later makkelijk corrigeren, maar ze komen onderop de stapel levenservaringen te liggen. We krijgen de gelegenheid niet meer om ze opnieuw tegen het licht te houden, totdat…. ze vele jaren later in de weg blijken te zitten. Ze belemmeren gezondheid, geluk, vrede en vreugde.

Ik ben hier om samen met jouw je eerste waarnemingen op te sporen, emoties te neutraliseren en zo de weg terug te vinden naar heelheid. Mijn rol is bescheiden en tijdelijk.

Ben je nieuwsgierig naar wat EFT voor jou kan betekenen? Wil je op een veilige manier zelf de oorzaken ontdekken, zodat je emotioneel vrij bent?

Dan is het een goed idee om contact met me op te nemen.
Mijn begeleiding is er op gericht je onafhankelijk te maken. Je leven wordt lichter en dus gemakkelijker.

Herstel de verbinding met jezelf!

Boek nu je sessie

Klik hier voor algemene info en aanmelding.

EFT werkt!

Deze natuurlijke stressreductie techniek is volkomen veilig en natuurlijk. Hierdoor zijn er geen bijwerkingen. Meer lezen over EFT?

 

  • Ik ben gecertificeerd EFT GS behandelaar (NOVET), heb de jaargang Optimal EFT gevolgd en ben bezig met de certificering  onder begeleiding van EFT expert Gabriëlle Rutten, die als enige in Nederland en Vlaanderen Gary Craig en Oficial EFT vertegenwoordigd.


Klik op de youtube video van grondlegger, Gary Craig voor zijn onovertroffen demonstratie van het Basisprotocol (Engels gesproken)