Gezonde Leefstijl

Ik heb een gezonde leefstijl aangenomen en hoop dat ik je mag begeleiden op een gezamenlijke reis. Voor mij betekent een gezonde Leefstijl het maken van dagelijks bewuste keuzes voor beweging, ontspanning en voeding, waarbij ik me focus op het mentaal, emotioneel, fysiek en financieel vrij, vredig en gelukkig voelen.

Bewustzijn hebben op je leefstijl en wat het voor je doet, geeft je de optie om gezondere keuzes te maken. Belangrijk is dat de keuzes passen als je lievelingsjurk, want het is jouw pad naar innerlijke vrede en geluk. Ik geloof niet in 1 stijl die voor iedereen goed is en het is ook niet mijn bedoeling om je ergens van te overtuigen. Het leven bewust creëeren naar jouw wens i.p.v er in meegesleurd te worden door ongewenste emoties en coude onditioneringen, is mogelijk.

Ik wil je helpen de belemmerigen aan te kijken en weg te nemen en er achter te komen dat niets is wat het lijkt.

Mind over Matter

De betekenis van de vier peilers van Leefstijl waar we aan werken zijn:

  1. Mentaal welzijn betekent dat je niet over-analyseert en overdenkt, zodat je vlotte keuzes kan maken waarop je kan bouwen en het vertrouwen hebt dat alles voor jou gebeurd.
  2. Emotioneel welzijn is je gegrond voelen in jezelf, zonder dat allerlei uitdagingen je van je stuk brengen en je stress en emoties kan hanteren, zodat je innerlijke rust en geluk hebt.
  3. Fysiek welzijn betekent dat je je lichaam voed met voedzaam, gezond eten, jezelf goed verzorgd, zodat je met ongelovelijk vitaiteitl en energie kan genieten van de vreugden van het leven.
  4. Financieel welzijn betekent dat je je krachig en vrij voelt om te doen wat je wilt met je leven en meer vertrouwen en weet hebt dat je altijd financieel gesteund word.

Klik hier om je aan te melden voor een consult of een kennismakingsgesprek.

De invloed van je mind word wat vergeten bij de meeste leefstijl programma’s. Stress is meestal wel bekend als oorzaak, maar vervolgens zijn de interventies om je stress op te ruimen beperkt tot beweging, voeding en slaap/ontspanningspatronen. In mijn ogen is dit een gemiste kans, want is echt mind over matter! Dit is waarom EFT zo succesvol is in persoonlijke ontwikkelings kwesties. Klik hier voor een uitzending van Radar over wat je zelf kan doen bij cholesterol klachten.

Voel je vitaal, krachtig en stralend!
Vitaal, krachtig en stralend!