Leefstijl

Leefstijl betekent voor mij een bewuste keuze maken voor beweging, ontspanning en voeding, waarbij ik me mentaal, emotioneel, fysiek en financieel vrij, blij, gezond en gelukkig voel. Dit is het terrein waar ik me op heb toegelegd. In eerste instantie voor mezelf en dat van mijn gezin. En hierin kan ik ook jou meenemen als je bij me komt voor begeleiding. Bewustwording van je leefstijl en wat dat voor je doet, geeft je een keuze. Belangrijk is dat het past als je lievelingsjurk. Ik geloof er niet in dat er 1 stijl is die voor iedereen goed is en het is ook niet de bedoeling om je ergens van te overtuigen.

Mind over Matter

De vier peilers van Leefstijl zijn:

  1. Mentaal welzijn. De overtuigingen die je hebt, de perceptie op jezelf en de wereld om je heen, zijn er om je te dienen en niet om je te belemmeren.
  2. Emotioneel welzijn. Emoties waar je last van hebt, die nog een lading hebben neutraliseren we samen
  3. Fysiek welzijn. Voeding, ontspanning, beweging en humor
  4. Financieel welzijn.

Klik hier om je aan te melden voor een consult of een kennismakingsgesprek.

Vrijwel bij alle leefstijl programma’s blijft de invloed van de mind onder belicht. Hooguit word stress als oorzaak genoemd, maar liggen de interventies bij beweging, voeding en het slaap/ontspanningspatroon. In mijn ogen is dit een gemiste kans. Het is mind over matter! Dit is waarom EFT zo succesvol is in persoonlijke ontwikkelingsvragen. Klik hier voor een uitzending van Radar over wat je zelf kan doen bij cholesterol klachten.

Voel je vitaal, krachtig en stralend!
Vitaal, krachtig en stralend!