Hormoon yoga workshop

Hormoon Yoga

Breng je hormonen in balans met de hormoon yoga workshop! Deze veilige, natuurlijke methode,is geschikt voor bijna* alle vrouwen met hormonale klachten. In het bijzonder is het aan te raden voor vrouwen met en zonder klachten vanaf de overgang.

Een disbalans in de hormoon niveau’s beïnvloedt alle processen in je lichaam. Naast menstruatie-, vruchtbaarheid- en overgangsklachten, denk je daarbij aan schoonheidsklachten zoals: het droger en dof worden van huid (rimpels) en haren. Maar ook fysieke klachten als hart- en vaatziekten, beenkramp, voedingsintolerantie en gewichtstoename. Psychische klachten, zoals slecht slapen, vermoeidheid, eetbuien, agressie en stemmingswisselingen.
Meer lezen over Hormoon Yoga?

Hormoon yoga Workshop

De workshop is verdeeld over 3 bijeenkomsten. Hierin leer je stap voor stap de speciaal ontwikkelde serie, dynamische oefeningen. Je krijgt natuurlijk informatie over de werking van je hormoonhuishouding en ontdekt welke hormoonverstoorders voor jouw welzijn belangrijk zijn. Ook als yoga nieuw voor je is, kan je deze workshop volgen. We bespreken de belangrijkste hormonale klachten en je gaat al in de tweede, of derde bijeenkomst het effect merken van Hormoon Yoga.

Breng in 3 maanden je hormonen in balans met Hormoon yoga!
En pluk er de rest van je leven de vruchten van.

Voordelen van de workshop:

I. Een stralende huid, sterke botten en een goede weerstand
II. Lekker slapen, een helder hoofd, en een gelijkmatig humeur
III.Duidelijke afname van hormonale klachten en pijn.

Het regelmatig doen van Hormoon yoga geeft je een gezonde tool in handen om zélf de aanmaak van hormonen te reactiveren en te balanceren.

Investering:

I. Drie maanden intensief thuis oefenen
II. Daarna 2 keer per week

Vul het Contactformulier in voor aanmelding of vragen.

Kijk op de Locatie & Tarief pagina voor de details.