Hormoon yoga workshop

Voor wie is de Hormoon Yoga Workshop bedoeld?

Er is op dit moment geen workshop gepland. Wil je graag, laat het me dan weten, dan bespreken we de mogelijkheden1

Met deze workshop breng je hormonen in balans!
Deze veilige, natuurlijke methode, vooral bedoeld voor bijna* alle vrouwen met hormonale klachten. Heb je geen klachten, maar ben je gewoon geïnteresseerd? Ook jij bent van harte welkom.

Waarom Hormoonyoga?

Een disbalans in de hormoon niveau’s beïnvloedt alle processen in je lichaam. Naast menstruatie-, vruchtbaarheid- en overgangsklachten, denk je daarbij aan schoonheidsklachten zoals: het droger en dof worden van huid (rimpels) en haren. Maar ook fysieke klachten als hart- en vaatziekten, beenkramp, voedingsintolerantie en gewichtstoename. Psychische klachten, zoals slecht slapen, vermoeidheid, eetbuien, agressie en stemmingswisselingen.
Meer lezen over Hormoon Yoga

De Hormoon Yogaserie 

Je leert de dynamische Hormoon Yoga serie gebaseerd op de set die is ontwikkeld door Dinah Rodriques. Recent heeft Sylvia Mullaart-Bonn de serie aangevuld met de nieuwste inzichten.

Deze dynamische serie bevat elementen van verschillende vormen van yoga. De oefeningen zijn gericht op het activeren van de eierstokken, de schildklier, de hypofyse  en de stofwisseling. Ook is er veel aandacht voor de ademhaling en ontspanning. Het doel is om balans te brengen in een verstoorde hormoonspiegel.

Hormoon yoga Workshop Programma?

De workshop is verdeeld over 3 bijeenkomsten. Hierin leer je stap voor stap de speciaal ontwikkelde serie, dynamische oefeningen. Je krijgt natuurlijk informatie over de werking van je hormoonhuishouding en ontdekt welke hormoonverstoorders voor jouw welzijn belangrijk zijn. Ook als yoga nieuw voor je is, kan je deze workshop volgen. We bespreken de belangrijkste hormonale klachten en je gaat al in de tweede, of derde bijeenkomst het effect merken van Hormoon Yoga.

Breng in 3 maanden je hormonen in balans met Hormoon yoga!
En pluk er de rest van je leven de vruchten van.

Voordelen van de workshop:

I. Een stralende huid, sterke botten en een goede weerstand
II. Lekker slapen, een helder hoofd, en een gelijkmatig humeur
III.Duidelijke afname van hormonale klachten en pijn.

Het regelmatig doen van Hormoon yoga geeft je een gezonde tool in handen om zélf de aanmaak van hormonen te reactiveren en te balanceren.

Investering om je klachten (deels of helemaal) kwijt te raken?

I. Drie maanden intensief thuis oefenen
II. Daarna 2 keer per week

Vul het Contactformulier in voor aanmelding of vragen.

Klik hier voor de details.