Energy Healing

Energetisch reinigen van chakra’s en aura

Energy Healing diagnosticeert en behandelt vermoeidheidsklachten en verstoringen en kan het ontstaan van fysieke klachten helpen voorkomen. Chakra’s en aura zijn een vitaal onderdeel van het lichaam. Ze zorgen o.a. voor opname van levensenergie (prana) en zijn verbonden met de hormoonklieren.

De mate van gezondheid straalt uit in het aura. Blokkades en ziekte komen eerst tot uitdrukking in aura en chakra’s voordat ze voelbaar en aantoonbaar in het lichaam worden. Vaak zijn ze dan ook al waarneembaar voor anderen. De mate van gevoeligheid en bewustzijn maken dat je blokkades van anderen kan voelen, zien, of horen.

Zo kunnen we via onze handen energie voelen, verwijderen en helende energie uitstralen. Dit kan door aanraking van het lichaam, Hands-on-Healing, of het voor het lichaam houden van de handen, bijv. Pranic Healing.

Beide technieken kunnen in fysieke aanwezigheid en op afstand worden gegeven.

Van stress naar ontspanning

Ons zenuwstelsel bestaat uit een sympathisch, actief deel en de parasympatisch, rust deel. Bij stress is het sympathische deel te lang of te heftig actief, waardoor de genezende werking van het parasympatisch deel in de knel komt.
Tijdens de behandeling worden de chakra’s en het aura gereinigd en van nieuwe energie voorzien. Dit werkt ontspannend en helpt het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Pranic Healing

Pranic Healing werkt met kleurfrequenties en heeft voor iedere aandoening een eigen protocol. Het aura en de aangedane chakra’s worden zorgvuldig en grondig gereinigd. Daarna wordt een nieuwe energiefrequentie aangebracht. De cliënt kan zitten of liggen en word niet fysiek aangeraakt tijdens de behandeling.

Hands on Healing

Wat doe je al automatisch als je pijn hebt? Je legt je hand op de pijnlijke plaats.
Aanraken in een liefdevol gebaar kan de blokkade op die plek openen. Je kan tijdens de aanraking een kleur (frequentie) toevoegen.

Tijdens een Hands on Healing behandeling laat ik door mij heen, op een veilige en prettige manier de ongewenste effecten in je bio-energetisch veld en je lichaam wegnemen. Je chakra’s worden gereinigd en de oorspronkelijke structuur herstelt. Vervolgens breng word een beschermende energie laag aangebracht.

Energy healing kan een mooie aanvulling zijn voor diagnose volgens de 5 biologische natuurwetten en behandeling met EFT.
Als toepassing in het vaccine clearing code protocol is het een unieke tool om klachten na vaccinatie te behandelen. Ook angst voor het ontstaan van klachten op termijn en shedding klachten bij niet gevaccineerden word hiermee behandeld.

Klik hier voor algemene info en aanmelding.

Ik ben gecertificeerd advanced Pranic Healer en volgde cursussen bij Barbara Brennan’s school of Healing en Christof Melchizedek.