Energy Healing

Energetisch reinigen van chakra’s en aura

Energy Healing ondersteunt herstel van vermoeidheidsklachten, verstoringen en kan fysieke klachten helpen voorkomen en verminderen. Chakra’s en aura zijn een vitaal onderdeel van het lichaam. Ze zorgen o.a. voor opname van levensenergie (prana) en zijn verbonden met de hormoonklieren.

De mate van gezondheid straalt uit in het aura. Blokkades en ziekte komen eerst tot uitdrukking in aura en chakra’s voordat ze voelbaar en aantoonbaar in het lichaam worden. Vaak zijn ze dan ook al waarneembaar voor anderen. De mate van gevoeligheid en bewustzijn maken dat je blokkades van anderen kan voelen, zien, of horen.

Healing Hands

Zo kunnen we allemaal via onze handen energie voelen, verwijderen en helende energie toevoegen. Dit kan door aanraking van het lichaam, zoals bij Hands-on-Healing, zonder aanraking, zoals bij Pranic Healing en door bewuste afstemming op afstand.

Beide technieken kan ik in fysieke aanwezigheid en op afstand geven

Van stress naar ontspanning

Ons zenuwstelsel bestaat uit een sympathisch, actief deel en de parasympatisch, rust deel. Bij stress is het sympathische deel te lang, of te heftig actief, waardoor de genezende werking van het parasympatisch deel in de knel komt.
Tijdens de behandeling worden de chakra’s en het aura gereinigd en van nieuwe energie voorzien. Dit werkt ontspannend en stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Pranic Healing

Pranic Healing werkt met kleurfrequenties en heeft voor iedere aandoening een eigen protocol. Het aura en de aangedane chakra’s worden zorgvuldig en grondig gereinigd. Daarna wordt een nieuwe energiefrequentie aangebracht. De cliënt kan zitten of liggen en word niet fysiek aangeraakt tijdens de behandeling.

Hands on Healing

Wat doe je al automatisch als je pijn hebt? Je legt je hand op de pijnlijke plaats.
Aanraken in een liefdevol gebaar kan de blokkade op die plek openen. Je kan tijdens de aanraking een kleur (frequentie) toevoegen.

Tijdens een Hands on Healing behandeling laat ik door mij heen, op een veilige en prettige manier de ongewenste effecten in je bio-energetisch veld en je lichaam wegnemen. Je chakra’s worden gereinigd en de oorspronkelijke structuur herstelt. Vervolgens word een beschermende energie laag aangebracht.

Energy healing is een mooie aanvulling voor een behandeling met EFT. Interessant en nauwelijks verrassend volgt de energetische reiniging ook de 5 biologische natuurwetten.

Christof Melchiezedek ontwikkelde het Vaccine Clearing Code Protocol. Een unieke tool om klachten na vaccinatie te behandelen. Ook angsten rondom, of als gevolg van alsmede shedding klachten bij niet gevaccineerden worden hiermee behandeld.

Klik hier voor aanmelding.

Ik ben gecertificeerd advanced Pranic Healer en volgde cursussen bij Barbara Brennan’s school of Healing en Christof Melchizedek.