Connect Inside Yoga

Met de Yoga van Connect Inside optimaliseer je de werking en samenwerking van lichaam, geest en spirit. De balans van je hormoonklieren, stofwisseling, immuunsysteem, energieniveau, ademhaling, bloedcirculatie, slaappatroon verbeteren. Je ontwikkelt een sterk zenuwstelsel, waardoor je ontspant en ontstresst.

Leer in je eigen tempo hoe je, je makkeljker ontspant, beter slaapt en daarnaast minder stress hebt!

Geleidelijk leer je de effectieve ingrediënten en waardevolle technieken uit de hormoonyoga en kundalini yoga aan. Ook leer je EFT (Emotional Freedom Techniques) toepassen op symptomen waar je last van hebt. De lessen bieden inspiratie, tips en materiaal om oefeningen, meditaties, mudra’s en mantra’s ook thuis te doen.

In de groepslessen optimaliseer je onbewust, maar zeker niet ongemerkt, de lichaamsprocessen. Je gezondheid verbetert, je draagkracht neemt toe en je leert jezelf op een nieuw niveau kennen. En je weet: als je lekker in je vel zit, komt er schwung in je leven en in je relaties.

De individuele les is een liefdevolle investering om fysieke en emotionele situaties op een diep niveau te verkennen, waardoor je perceptie verandert. Hierdoor ontstaat een definitieve shift van stress naar ontspanning.

De ingrediënten van deze dynamische les zijn Kundalini yoga, Fusionhormoonyoga (ontwikkeld door Sylvia Mullaart-Bonn) en Hormoonyoga therapy ontwikkeld door Dinah Rodrigues en EFT ontwikkeld door Gary Craig.

Deze yoga les is daarmee een snelweg naar de volgende resultaten:

  • minder stress
  • actief en balans in de hormoonhuishouding
  • sterk immuunsysteem en zenuwstelsel
  • toename in ademcapaciteit
  • optimaliseren van de stofwisseling
Kies en spiegel het beeld dat je wil uitstralen

Vitaal, krachtig en stralend

Verminder klachten en blijf vitaal, krachtig en stralend!
Meer lezen over Hormoon Yoga.

Klik hier voor algemene info en aanmelding.

Connect Inside yoga lessen aanbieden in jouw studio?

Heb je een yoga studio en wil je jouw leerlingen ook laten kennismaken met deze natuurlijke weldaad? Deze yoga is een mooie aanvulling op je lesaanbod! Neem gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.