Connect Inside Yoga

Met de Yoga van Connect Inside verbeter je de hormoonbalans en stofwisseling en daarnaast het contact met jezelf. Leer hoe je, je makkeljker kan ontspannen, beter slaapt en daarnaast minder stress hebt. Yoga is een weldaad voor je hormonen!

Je stofwisseling, immuunsysteem, ademhaling, energieniveau en slaappatroon verbeteren, waardoor je ontspant en ontstresst. Onbewust, maar zeker niet ongemerkt, optimaliseren je lichaamsprocessen, waardoor je beter functioneert en weer lekker in je vel zit.

Geleidelijk leer je de effectieve ingredienten en waardevolle technieken uit de hormoonyoga en kundalini yoga aan. De lessen bieden inspiratie, tips en materiaal om oefeningen, meditaties, mudra’s en mantra’s ook thuis te doen. De kleine groepen bieden een veilige omgeving om je ervaringen te delen.
De ingrediënten van deze dynamische yoga zijn Kundalini yoga, Fusionhormoonyoga (ontwikkeld door Sylvia Mullaart-Bonn) en Hormoonyoga therapy ontwikkeld door Dinah Rodrigues.

Deze yoga les is daarmee exclusief gericht op de volgende resultaten:

  • minder stress
  • actief en balans in de hormoonhuishouding
  • sterk immuunsysteem en zenuwstelsel
  • toename in ademcapaciteit
  • optimaliseren van de stofwisseling
Kies en spiegel het beeld dat je wil uitstralen

Vitaal, krachtig en stralend

Verminder klachten en blijf vitaal, krachtig en stralend!
Meer lezen over Hormoon Yoga.

Aanmelden: mathildebosker@gmail.com of 063832624
Kijk op de Locatie & Tarief pagina voor de details.

Connect Inside yoga lessen aanbieden in jouw studio?

Heb je een yoga studio en wil je jouw leerlingen ook laten kennismaken met deze natuurlijke weldaad? Deze yoga is een mooie aanvulling op je lesaanbod! Neem gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.