Connect Inside Yoga lessen

Connect Inside yoga
Voor iedereen vanaf de pubertijd

Connect Inside Yoga stimuleert lichaam en geest om zelf het stress niveau te reduceren en stofwisseling en hormonen in balans te brengen. De ingredi├źnten van deze dynamische yoga zijn Fusionhormoonyoga (ontwikkeld door Sylvia Mullaart-Bonn) en Kundalini yoga, Deze yoga is daarmee exclusief gericht op de volgende peilers:

  • het versterken van je immuunsysteem
  • het balanceren van je hormoonhuishouding
  • het toenemen van je ademcapaciteit
  • het optimaliseren van je stofwisseling
  • het reduceren van stress.

Doe mee, zodat je vitaal, krachtig en stralend blijft!

Aanmelden: mathildebosker@gmail.com of 063832624
Kijk op de Locatie & Tarief pagina voor de details.

De Hormoon Yogaserie 
Je kan met deze les meedoen als je de Hormoon workshop bij mij, of een collega, hebt gedaan.Wil je zo snel mogelijk met deze lessen meedoen, bijvoorbeeld omdat je flinke klachten hebt? Neem dan komt met me op voor een workshop op maat! 

We doen de Hormoon Yoga serie gebaseerd op de set die is ontwikkeld door Dinah Rodriques. Recent heeft Sylvia Mullaart-Bonn de serie aangevuld met de nieuwste inzichten, immers uit onderzoek komen nieuwe inzichten voort.

Deze dynamische serie bevat elementen van verschillende soorten Yoga. De oefeningen zijn gericht op het activeren van de eierstokken, de schildklier, de hypofyse  en de stofwisseling. Ook is er veel aandacht voor de ademhaling en ontspanning. Het doel is om balans te brengen in een verstoorde hormoonspiegel.

Aanmelden: mathildebosker@gmail.com of 063832624
Wil je meer lezen over Hormoon Yoga?

Kijk op de Locatie & Tarief pagina voor de details.